Lasting Impression Pigments Netherlands
Met L.I. Pigments is de permanent make up specialist verzekerd van een mooi, pakkend,kleurvast en betrouwbaar resultaat, ook op lange termijn.'


Als exclusieve leverancier van Lasting Impression Pigments leveren wij hoogwaardige materialen met uitstekende prijs/kwaliteit verhouding voor de pmu specialist. Veel specialisten worstelen met de eindresultaten van behandelingen; kleuren die niet goed pakken of in de loop van de maanden verkleuren. L.I. Pigments zijn kleurvast, stabiel, pakken snel, zijn betrouwbaar en veilig. L.I. Pigments tillen de permanent make up specialist naar een hoger niveau.

Wij hoeven niet van de daken te roepen dat wij de besten zijn met schreeuwende reclame; de resultaten spreken voor zich!


LI Pigments 
L.I. is een inmiddels wereldberoemd Amerikaans merk van pigmenten voor PMU. Met het bijna 25 jarig bestaan, sinds 1992, kan het merk zich meten met de beste merken ter wereld en is er nog nooit een allergische reactie geconstateerd. De pigmenten zijn veilig, keer op keer getest en goedgekeurd volgens de EU richtlijnen  ResAP(2008)1, de GmbH laboratoria in Duitsland, de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteiten en de FDA in Amerika.

Veiligheid en Transparantie 
L.I. staat voor veiligheid transparantie, voel je dus vrij om de MSDS-Sheets en lab-resultaten gratis te downloaden; er zijn geen geheimen en we staan 200% achter ons product! Stap je over van een ander merk en ben je nog ietwat onzeker? Je kan op deze site ook de kleurenkaart alvast gratis downloaden, en je bent van harte welkom op onze kleurenleren. Dit concept is uniek in de PMU wereld en wij zijn trots om dit als enige leverancier aan te bieden. Kosteloze en vrijblijvende dagen waar je kennis maakt met ons merk en theorie van kleurenleer krijgt. Kijk voor info op de pagina.

Cheyenne
Zeer trots zijn wij dat wij tevens leverancier zijn van de Cheyenne producten; de naaldmodules. De énige tattoo apparaten die in Nederland ook goedgekeurd zijn voor permanent make-up behandelingen. Door de steriele wegwerp naaldmodules werkt u altijd volgens de GGD richtlijnen.  

Tina Davies 
Als enige leverancier van deze state of the art microblades zijn wij zeer vereerd deze aan te mogen bieden; de Tina Davies microblades. De scherpste en fijnste mesjes op de markt gemaakt van de beste kwaliteit materialen. GGD goedgekeurd uiteraard.

Overige Spullen
Neem een kijkje op de rest van onze website. Wij bieden veel overige spullen aan zoals; potloden, handschoenen, mondmaskers, mesjes, pennen, stoelhoezen, cupjes, ringetjes en nog veel meer! Een complete webwinkel voor PMU met de beste prijs-kwaliteit verhoudingen van Nederland.

Bestellingen 
Bestellingen die voor 15:00 u geplaatst zijn worden dezelfde dag nog verstuurd en zijn dus de volgende dag al in huis.  Bestellingen die na 15:00 u geplaatst worden duren een dagje langer. Wij zijn altijd bereikbaar voor vragen, schroom niet om contact op te nemen; wij staan bekend om onze snelle service en persoonlijke aandacht. Wij willen graag dat iedereen net zo fan wordt van dit merk als wij!