Gratis Kleurenleer !

 Overstappen op een nieuw merk pigmenten is spannend, dat weten wij uit eigen ervaring. Daarom bieden wij gratis 'kleurenleren' aan die specifiek op L.I. gebaseerd zijn.

Dit zijn ALTIJD vrijblijvende en kosteloze dagen, van 10:00 tot 13:00 u Elburg, bij restaurant Lucca aan de Havenkade 18,  waarbij alle kleuren door worden genomen en onder de loep genomen worden. Kleuren worden uitgesmeerd en besproken en er worden tips en tricks meegegeven voor de mooiste resultaten. Alles komt aan bod: eyeliners, wenkbrauwen en correcties maar ook lippen, littekens, areola's etc....  Het enige wat wij vragen is dat u zelf even de kleurenkaart uitprint en meeneemt.

U wordt voorzien van koffie/thee en wat lekkers. Natuurlijk is het deze dag ook mogelijk om direct kleuren te bestellen. Deze worden dezelfde dag kosteloos verzonden zodat het de volgende dag in huis is.  Na deze dag krijgt u toegang tot het ontzettend leerzame forum 'LI Pigments with GirlzInk' en 'L.I. Pigments Nederland ' waarop duizenden specialisten zitten, tientallen fotos te zien zijn van genezen werk (ook na 10 jaar!!!) en dé uitgesproken plek is waarop u al u vragen kwijt kunt; zonder oordeel!

Dit zijn altijd gezellige en leerzame dagen en worden altijd druk bezocht dus is ook nog eens leuk om te netwerken. U kunt zich opgeven via de mail of stuur ons even een berichtje. Graag TIJDIG afmelden omdat er altijd wachtlijsten zijn, wij houden de groepen klein voor maximale aandacht en we kunnen dan iemand anders blij maken met uw plek.

LET OP! U heeft niets nodig voor deze dag; BEHALVE de kleurenkaart. Deze kunt u downloaden van de website en uitprinten; wij smeren namelijk de kleuren uit op de kleurenkaart zodat u deze er makkelijk bij kunt pakken in de praktijk. PRINT DUS ZELF DE KAART UIT EN NEEM DEZE MEE! ( en doe vooral niet al te mooie kleding aan) 

De volgende dag is gepland op:

-  zaterdag 23 nov

- zaterdag 24 dec

Geef je snel op, er is een beperkte aantal plekken beschikbaar op deze dagen. Tot dan!

 


Er zijn geen producten in deze categorie.