Hier vindt u meer informatie over de opleiding Kleurenleer, waar we ons gaan verdiepen in de wereld van pigmenten, met een specifieke focus op de hoogwaardige producten van Li Pigments. Gedurende deze training zullen we de essentiële aspecten van pigmenten verkennen, van hun samenstelling tot hun toepassingen tijdens permanente make-up behandelingen.

Over Li Pigments:

Li Pigments staat bekend om zijn vooraanstaande positie in de industrie op het gebied van permanente make-up en microblading. Met een toewijding aan kwaliteit en innovatie biedt Li Pigments een uitgebreid assortiment aan pigmenten die voldoen aan de hoogste normen van veiligheid, duurzaamheid en kleurconsistentie. Deze training biedt een unieke gelegenheid om meer te leren over de diversiteit en de kwaliteit van hun producten. Ook kunt u kennis maken met de nieuwste EU reach pigmenten die de afgelopen periode zijn uitgekomen.

Wat kunt u verwachten:

  • Inleiding tot Pigmenten: Alle ins en outs over de Li pigment producten.
  • Samenstelling en Kwaliteit: Ontdek de belangrijke aspecten van pigmentkwaliteit, inclusief de samenstelling en de invloed ervan op de resultaten van permanente make-up en microblading.
  • Kleurtheorie: Verdiep uw begrip van kleurentheorie en leer hoe u verschillende pigmenten kunt combineren om de gewenste kleureffecten te bereiken.
  • Toepassingen in de Praktijk: Leer hoe u Li Pigments op de juiste manier kunt toepassen in verschillende technieken.
  • Veiligheid en Hygiëne: We zullen ook de beste praktijken bespreken met betrekking tot veiligheid en hygiëne bij het gebruik van pigmenten, om ervoor te zorgen dat u en uw klanten te allen tijde beschermd zijn.

Doelgroep:

Deze training is geschikt voor schoonheidsspecialisten, permanente make-up artiesten, microblading experts, en iedereen die geïnteresseerd is in het verbreden van hun kennis op het gebied van pigmenten.

 

Vereisten:

Er zijn geen specifieke vereisten voor deelname aan deze training. Een passie voor schoonheid en een verlangen om te leren zijn alles wat nodig is.
 

Datum: 28 mei 2024 10:00-13:00

Locatie: Groothandel Beauty by Lisa, Zoetermeer

Kosten: € 25,- excl BTW, bij aanschaf van producten na de training komen de opleidingskosten in mindering gebracht.
 

Aanmelding:

Voor aanmelding en verdere informatie kunt u contact opnemen met Groothandel Beauty by Lisa via opleidingen@groothandelbbl.nl of vul HIER direct het aanmeld formulier in. We kijken ernaar uit u te verwelkomen bij deze educatieve ervaring in de wereld van pigmenten.

Dompel uzelf onder in de kleurenleer met Li Pigments en laat uw creativiteit bloeien!