LI Pigments 
L.I. is een inmiddels wereldberoemd Amerikaans merk van pigmenten voor PMU. Met het bijna 25 jarig bestaan, sinds 1992, kan het merk zich meten met de beste merken ter wereld en is er nog nooit een allergische reactie geconstateerd. De pigmenten zijn veilig, keer op keer getest en goedgekeurd volgens de EU richtlijnen  ResAP(2008)1, de GmbH laboratoria in Duitsland, de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteiten en de FDA in Amerika.

Veiligheid en Transparantie 
L.I. staat voor veiligheid transparantie, voel je dus vrij om de MSDS-Sheets en lab-resultaten gratis te downloaden; er zijn geen geheimen en we staan 200% achter ons product! Stap je over van een ander merk en ben je nog ietwat onzeker? Je kan op deze site ook de kleurenkaart alvast gratis downloaden, en je bent van harte welkom op onze kleurenleren. Dit concept is uniek in de PMU wereld en wij zijn trots om dit als enige leverancier aan te bieden. Kosteloze en vrijblijvende dagen waar je kennis maakt met ons merk en theorie van kleurenleer krijgt. Kijk voor info op de pagina.

Overige Spullen
Neem een kijkje op de rest van onze website. Wij bieden veel overige spullen aan zoals; potloden, handschoenen, mondmaskers, mesjes, pennen, stoelhoezen, cupjes, ringetjes en nog veel meer! Een complete webwinkel voor PMU met de beste prijs-kwaliteit verhoudingen van Nederland.